Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Mοίρασαν εισιτήρια στον Πανηλειακό

Οι Νάστος, Βαγγόπουλος, Θωμόπουλος και Κοτσώνης έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου. Οι Νάστος, Βαγγόπουλος, Θωμόπουλος και Κοτσώνης έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

Άνοιγμα στα σχολεία προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους κάνει ο Πανηλειακός.

Στο πλαίσιο αυτό αντιπροσωπεία της πυργιώτικης ομάδας επισκέφθηκε τα σχολεία της πόλης και είχε επαφές με τους μαθητές. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Θοδωρής Βαγγόπουλος, συνεργάτης του Πέτρου Δημητρίου στο προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Νάστος , Νίκος Θωμόπουλος, Δημήτρης Κοτσώνης και η υπεύθυνη επικοινωνίας Μίτσα Αμπατζή.
Η αντιπροσωπεία του Πανηλειακού ενημέρωσε καθηγητές και δασκάλους για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, μοίρασε προσκλήσεις στους μαθητές για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας, ενώ οι παίκτες μοίρασαν και πολλά αυτόγραφα. Γενικά ήταν μία κίνηση που βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και οι υπεύθυνοι του Πανηλειακού σκοπεύουν να την καθιερώσουν, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουν μία νέα γενιά φιλάθλων που θα έρθει κοντά στην ομάδα και θα στηρίξει αυτή την καινούργια προσπάθεια που γίνεται.

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep