Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Όταν έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα

Στιγμιότυπο από την περσινή νίκη του Βατανιακού επί του Απόλλωνα. Στιγμιότυπο από την περσινή νίκη του Βατανιακού επί του Απόλλωνα.

Ο Βατανιακός είχε σημειώσει ένα σπουδαίο επίτευγμα στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, όπως και ο προσεχής αντίπαλος στη Football League, Απόλλων 1926. Σε 10 αγωνιστικές η ομάδα της Καλαμαριάς δεν είχε καμία ήττα. Είχε πετύχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Στην 11η αγωνιστική οι Πόντιοι φιλοεξενούσαν στην έδρα τους τον Βατανιακό του Σάκη Παπαβασιλείου, που κατάφερε να αποσπάσει «διπλό» στη Θεσσαλονίκη και να σπάσει το αήττητο των «ροσονέρι» με σκορ 1-2, χάρη σε γκολ των Σιδηρόπουλου και Βέργου.
Αυτή τη φορά ο Βατανιακός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, γνωρίζοντας ότι έχει να κάνει με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που προέρχεται από δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Κατερινιώτες, όπως και να 'χει, θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην μείνουν καθηλωμένοι στην ουρά της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.
Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Γιώργο Μπουζούκη, ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά το διάστρεμμα που υπέστη, όπως εκτός θα μείνει και ο Γιώργος Λύρας που έχει θλάση.

Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep