Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε πως χρειάζεται δουλεία στην ομάδα του Βατανιακού για να μειώσει τα λάθη και την αδράνεια της. Ο Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε πως χρειάζεται δουλεία στην ομάδα του Βατανιακού για να μειώσει τα λάθη και την αδράνεια της.

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Θανάσης Παπαβασιλείου, μίλησε για την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του.

Για το πολύ καλό υλικό της Κέρκυρας, τα λάθη της άμυνας του Βατανιακού και την δουλειά που χρειάζεται για να εμφανιστούν καλύτροι στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης, Σάκης Παπαβασίλείου. Αναλυτικά δήλωσε:

«Κληθήκαμε να παίξουμε με μια ομάδα, η οποία έχει βλέψεις για την άνοδο και πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καμία από τις ομάδες. Δεχθήκαμε τα δύο πρώτα γκολ από αδράνεια στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε με καθημερινή δουλειά τη λειτουργία μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μίλησε ο Θωμάς Γιαλαμίδης που κλήθηκε στην εθνική νέων από τον Θόδωρο Παχατουρίδη.
«Είναι μεγάλη τιμή η κλήση μου στην εθνική νέων από τον προπονητή της Θοδωρή Παχατουρίδη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσους με βοηθούν για να γίνω καλύτερος».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep