Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιώνονται οι κόποι»

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου, Σπύρος Παπαθανασίου μίλησε για γρήγορη παραμονή.

Ο 21 ετών γκολκίπερ του Εθνικού Γαζώρου, Σπύρος Παπαθανασίου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» και τόνισε πως στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Μάλιστα, δήλωσε ότι η νίκη σε βάρος του Αιγινικού ήταν δικαίωση της δουλειάς που έγινε στην προετοιμασία, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Δευτέρας (07/10) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά ο Παπαθανασίου δήλωσε:

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και για την νίκη από τον Αιγινιακό:

«Nιώθω σιγουριά είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήραμε στην πρώτη αγωνιστική και ξεκινήσαμε με το δεξί, αυτοί οι τρείς βαθμοί είναι μία μικρή δικαίωση της μακράς προετοιμασίας που κάναμε».

Για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής αδιαμφισβήτητα είναι ένας ιστορικός και ανταγωνιστικός σύλλογος. Πιστεύω πως θα προσπαθήσουν καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις γιατί θέλουν να επανέλθουν στην Super League. Οπότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα μέσα στην έδρα της, πολύ σημαντικό για εμάς, συνεπώς με κόσμο και θέληση».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας:

«Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να πάρει η Νίκη Βόλου την πρόκριση χωρίς βέβαια να παίξει καλύτερα από εμάς».

Για τον προπονητής της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη:

«Ο κύριος Μάκης είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Πιστεύω πως έχει καταφέρει ήδη να περάσει σε εμάς τους παίκτες του, την νοοτροπία και τις σκέψεις του για το τακτικό μέρος του παιχνιδιού μας, αλλά και τη γενικότερη λειτουργία μας».

Για τους στόχους του Γαζώρου:

«Οι στόχοι της ομάδας, είναι η όσο γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις της.

Για τους επαγγελματικούς του στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου με την απόδοση μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από πέρσι γιατί χωρίστηκε σε δύο ομίλους. Πέρσι έγινε ένα πρωτάθλημα μαραθώνιος ήταν δύσκολο, με πολλές αγωνιστικές και πολλές δυνατές ομάδες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε και να ήμαστε σίγουροί για το πόσο δυνατό, ανταγωνιστικό και επιτυχής θα είναι το φετινό πρωτάθλημα, αυτό θα φανεί στο τέλος του, στον απολογισμό».

Last modified onΣάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep