Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Η Ζάκυνθος, η Καρδίτσα και ο Τσάκας

Δεν απογοητεύονται στη Ζάκυνθο για την ήττα (2-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι νησιώτες παραδέχονται ότι η Καρδίτσα ήταν ομάδα με ομοιογένεια, την ώρα που εκείνοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να «δέσουν» και να παίξουν το ποδόσφαιρο που επιθυμούν. Η αποστολή της Ζακύνθου διέμεινε στην Καρδίτσα το βράδυ της Τετάρτης (2/10) και το μεσημέρι της Πέμπτης (3/10) θα επέστρεφε στη βάση της, όπου θα πήγαινε κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση.
Στην ομάδα του Ιονίου εκτιμούν ότι με την άφιξη των Σολφερίνο και Χιράλδο θα γίνουν πιο ισχυροί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αμφότεροι θα βρίσκονται την επόμενη εβδομάδα στη Ζάκυνθο και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις. Κάποιες ενοχλήσεις αποκόμισε στο πόδι ο Οικονόμου από το ματς με την Αναγέννηση και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος ενόψει Καβάλας.
* Ένα πρόβλημα με το δελτίο το Κάρδαρη δεν του επιτρέπει να παίξει στην ομάδα τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο. Άρα δεν λογίζεται ως παίκτης της Ζακύνθου.
* Οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα ενόχλησαν πολύ τους ιθύνοντες της Ζακύνθου, που σχολιάζουν ότι η απάντηση θα έρθει στο γήπεδο.
* Συναντήσεις με διάφορες εταιρείες είχαν την Πέμπτη (3/10) Κωνσταντίνος Κούρτης και Ομάρ Ακίμ.

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep