Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έγραψε ιστορία ο Σουμπασάκης

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης σημείωσε το πρώτο γκολ της Επισκοπής στη Football League.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Επισκοπής στη Football League, Δημήτρης Σουμπασάκης μίλησε για τη νίκη σε βάρος του Φωστήρα και σημείωσε:

«Ήταν μια θετική πρεμιέρα για εμάς στο πρώτο μας παιχνίδι στην Football League. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά ήρθε η κόκκινη κάρτα. Ακόμη και με παίκτη λιγότερο ανταποκριθήκαμε και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Κρατήσαμε το μηδέν και καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Εκεί νομίζω πως τελείωσε το παιχνίδι. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ της ομάδας στην Football League, αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και τίποτα άλλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και τον θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια, βοηθώντας μας σε όλο το πρωτάθλημα».

Νίκη για τις «ρεζέρβες»

Την Τρίτη (01/10) οι αναπληρωματικοί του αγώνα με τον Φωστήρα και όσοι δεν αγωνίστηκαν, έπαιξαν φιλικό με τον ΟΦ Αρμένων και επικράτησαν 9-0 με γκολ των Γκαϊτάν (2), Ντιαλό (2). Μαρτσάκης (2), Βελονάκης (2) και ο Ανωγειανάκης.

Last modified onΤετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep