Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζέτος: «Περίεργο πρωτάθλημα»

 

Η τοποθέτηση του γυμναστή του Θρασύβουλου.

 

 

Λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος ο τεχνικός του Θρασύβουλου Λύσανδρος Γεωργαμλής έφυγε από το γήπεδο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και στην συνέντευξη Τύπου μίλησε ο βοηθός του και γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Ζέτος.

 

«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα υγεία και καλή σεζόν. Καλή αγωνιστική χρονιά σε αυτό το πολύπαθο πρωτάθλημα που άργησε να αρχίσει και εύχομαι να τελειώσει. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο που είχε αρκετά χρόνια να αγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε ανύποπτη φάση από στημένη φάση. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, κάναμε ευκαιρίες, αγωνιστήκαμε για να φτάσουμε στο γκολ. Δεν κερδίζει, όμως, αυτός που έχει τις ευκαιρίες, αλλά αυτός που βάζει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Δεν γνωρίζουμε τις ομάδες της κατηγορίας και για αυτό το λόγο θα είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο πως υπάρχουν πολλές νέες ομάδες, αλλά και το ότι οι παλιές έχουν αλλάξει ριζικά το ρόστερ τους. Δεν υπάρχουν στάνταρ φέτος, δεν υπάρχει φαβορί και οι ισορροπίες θα καθοριστούν όσο θα εξελίσσεται το πρωτάθλημα».

 

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2011 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep