Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήταν ένα αστείο πέναλτι»

Ο Μουράτ Σεροπιάν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ο Μουράτ Σεροπιάν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν αμφισβήτησε τη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά μίλησε για ένα πέναλτι που γελάει ο κόσμος, άσχετα αν χάθηκε από τους παίκτες της ομάδας της Εύβοιας.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια και ένα πέναλτι για το οποίο γελάει ο κόσμος, το οποίο δεν έβαλε γκολ ο αντίπαλος και δεν αξίζει να το σχολιάσουμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγήκαμε σε κάποιες φάσεις, ζητήσαμε το γκολ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Οι αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο με τον Πότσι και στη συνέχεια με τον Μανώλα μας επηρέασαν και έχασαν τα παιδιά την ισορροπία τους».

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης μίλησε για την υπερπροσπάθεια που έκαναν τα Χανιά, τις αναγκαστικές αλλαγές που τους επηρέασαν και την δύσκολη εβδομάδα που τελείωσε με το ματς στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδος και αυτό στα Ψαχνά για το πρωτάθλημα.

«Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια, δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια και ένα πέναλτι για το οποίο γελάει ο κόσμος, το οποίο δεν έβαλε γκολ ο αντίπαλος και δεν αξίζει να το σχολιάσουμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγήκαμε σε κάποιες φάσεις, ζητήσαμε το γκολ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο πάλι προσπαθήσαμε, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο με τον Πότσι και στη συνέχεια με τον Μανώλα μας επηρέασαν και έχασαν τα παιδιά την ισορροπία τους. Με την έξοδο του Μανωλά έγινε πάλι ένα πέναλτι και σημείωσε ο αντίπαλος το δεύτερο γκολ. Νομίζω πως μετά το γκολ πάλι προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε στα τελευταία λεπτά δύο φάσεις που η μια δεν μπήκε λόγω τύχης και η άλλη είναι από αυτές που δεν χάνονται.

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προσπαθείς, κάνεις ευκαιρίες, δεν μπαίνουν τα γκολ. Πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Με τον Φωκικό πρέπει να συγκεντρωθούμε, να παρουσιαστούμε καλοί μέσα στο γήπεδο μας και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο πρωτάθλημα».

Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προσπαθείς, κάνεις ευκαιρίες, δεν μπαίνουν τα γκολ. Πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και πρέπει να ξεκουραστούμε από την υπερπροσπάθεια αυτής της εβδομάδας με Τρίπολη και Ψαχνά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο, τον Φωκικό, με τον οποίο πρέπει να συγκεντρωθούμε, να παρουσιαστούμε καλοί μέσα στο γήπεδο μας και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ψαχνών, μια δυνατή ομάδα, έχουν μια ισχυρή έδρα και θα πάνε καλά στο πρωτάθλημα».

Η άποψη σας για το πέναλτι ακριβώς ποια είναι;

«Ο παίκτης ήταν εντελώς μόνος του χωρίς πίεση, χωρίς να έχει καμία πίεση, έβαλε το κεφάλι του, την βρήκε με το κεφάλι και τώρα αν έξυσε η μπάλα το χέρι του δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα για πέναλτι. Με τίποτα. Από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής δεν μπορείς να αλλάξει κάτι, αλλά αυτό δεν μπορεί να μην πεις πως το πρώτο πέναλτι είναι αμφισβητούμενο. Είναι αστείο να δίνονται τέτοια πέναλτι. Ετσι νομίζω εγώ, ο καθένας έχει την άποψη του».

Απομαγνητοφώνηση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep