Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς "εμπειρία" στον Βόλο

Ο Δημήτρης Κοτταράς που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα δεν θα είναι στη διάθεση του Τάκη Γκώνια για το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Δημήτρης Κοτταράς που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα δεν θα είναι στη διάθεση του Τάκη Γκώνια για το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Γλυφάδα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας και θα λείψει λόγω της αποβολής στον αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Η Γλυφάδα θα πάρει την Δευτέρα το βάπτισμα του πυρός στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και αυτό θα γίνει χωρίς τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές του που έχουν παραστάσεις από την Football League. Η νεανική ομάδα της Γλυφάδας θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου που είναι από τα φαβορί στον Νότιο όμιλο.

Ο Άρης Γαλανόπουλος είναι ο μοναδικός από τους υπόλοιπους που μπορεί να θεωρηθεί έμπειρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της Γλυφάδας, Τάκη Γκώνια.

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep