Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμπειρία στην Τούμπα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πάλεψε, αλλά έχασε 3-0 από τον ΠΑΟΚ...

Η Αναγέννηση Καρδίτσας στάθηκε καλά πάρά την ήττα με 3-0 και περιόρισε τον ΠΑΟΚ χάρη στην καλή άμυνα και τις αποκρούσεις του Σιαράβα που έκανε λάθος στο πρώτο γκολ. Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν σχεδόν για ένα ημίχρονο και ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια, δέχθηκαν ένα γκολ από λάθος του Σιαράβα που είχε σώσει τουλάχιστον τρεις φορές την εστία του μέχρι τότε.

Το λάθος στο γύρισμα του Γεωργιάδη στο 45ο λεπτό χάλασε την ψυχολογία της ομάδας της Καρδίτσας και έβγαλε το άγχος από τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε σαφώς πιο ελεύθερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νέτσιντ ήταν αυτός που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για τον «Δικέφαλο του Βορρά», κυρίως από τις καλές πάσες του Νίνη που τον έβγαλε πολλά τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Σιαράβα. Ο Βούκιτς έγραψε το 2-0 και ο Νέτσιντ βρήκε στο τέλος δίχτυα και έγραψε το 3-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46' Βούκιτς), Γκαρσία (79' Τζαβέλλας), Νίνης (66' Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84' Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός (78' Μπιτέλης)

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep