Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Μην πέσετε αμαχητί»

Ο Φωκικός δίνει την Τετάρτη (25/9, 18.00) το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας του, αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ραντεβού με την ιστορία του έχει την Τετάρτη (25/9, 18.00) ο Φωκικός, που τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Η αποστολή της ομάδας της Άμφισσας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (24/9) στην Αθήνα, όπου διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Εκτός έμεινε ο Γκανέζος αμυντικός Μαρκ Ασίγκμπα, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ισπανία για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με το δελτίο του. Πίσω έμεινε και ο νεαρός αμυντικός Νίκος Σταματέρης, που στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό υπέστη μερική ρήξη χιαστών.
Ο Γιώργος Κούτσης είπε στους ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»: «Δεν πάμε για να πέσουμε αμαχητί. Πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας και αν έρθει και το αποτέλεσμα θα είναι ό,τι καλύτερο. Χρειάζεται σοβαρότητα. Να μην φοβηθείτε τον αντίπαλο. Ξέρω ότι για πολλούς από εσάς είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και αυτοί 11 είναι και εμείς το ίδιο».
Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Λαντζάνο, Μελίσσας, Σιμονιάν, Άλα, Καλαγκάνης, Πεχλιβανόπουλος, Σκαρίμπας, Κοτσόκολος, Θέος, Τζέκος, Ζαχαρόπουλος, Κυριάκης, Γεωργουσόπουλος, Φράγκος, Πολυχρονάκης, Γουόρντεν, Ράντι, Ομάρ, Λέσσης.

Last modified onΤρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep