Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε 20-25 ημέρες για το στάδιο»

Για το θέμα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής με το Καυτανζόγλειο Στάδιο μίλησε ο Πέτρος Πετρίδης.

Ο διευθυντής του σταδίου με δηλώσεις του στον Arena FM τόνισε ότι δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμο προς χρήση το Καυτανζόγλειο Στάδιο, εν τούτοις επισήμανε ότι προσπαθούν να βρεθεί λύση, ώστε να γίνουν οι εργασίες στο διάστημα που ο «γηραιός» θα δίνει δύο εκτός έδρας ματς. Υπογράμμισε ότι θα χρειαστούν 20-25 ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Πετρίδη:

«Προς το παρών δεν έχουμε κάτι σίγουρο και δεν μπορούμε να πούμε αν μπλοκάρουμε τις υποχρεώσεις του Ηρακλή. Πάντα θα κοιτάξουμε και τις υποχρεώσεις του σταδίου. Ψάχνουμε να βρούμε ένα κενό που δεν θα αγωνίζεται ο Ηρακλής και έχουμε βρει ένα διάστημα που δίνει δύο εκτός έδρας αγώνες».

Για την Βέροια που θα αγωνιστεί στο στάδιο για έναν αγώνα: «Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βέροιας μας ζήτησε το γήπεδο για έναν μόνο αγώνα με τον Εργοτέλη. Δεν μας ζήτησε τίποτα παραπάνω».

Πόσο καιρό θα πάρουν τα έργα:«20 με 25 μέρες χρειάζεται για να γίνει η παρέμβαση και φυσικά με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Δεν μπορούμε να το κάνουμε τον χειμώνα. Η κατάλληλη εποχή είναι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο».

Τέλος κατέληξε: «Έχει να γίνει παρέμβαση στο γήπεδο από το 2004. Για αυτό πιέζουμε και εμείς και αν εγκριθεί το έργο η γνώμη μας είναι να γίνει σύντομα».

Last modified onΔευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 12:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep