Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χανιά για τετράδα»

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά έγινε την Κυριακή (22/9) η παρουσίαση των Τόμισλαβ Κονσταντίνοφ και Φρανσίσκο Χοσέ Μαλντονάντο.

Ο Μαλντονάντο είπε: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές, βλέπω διάθεση στην ομάδα για να κάνει μια καλή χρονιά. Η ομάδα είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο, όπως και στην Ισπανία, απλά οι χώρες αλλάζουν. Αν ξεκινήσουμε καλά, γιατί να μην πάμε στις πρώτες τέσσερις; Ξεκινάμε όμως με ένα στόχο την παραμονή και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Από την πλευρά του ο Κονσταντίνοφ υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτό το μέρος με τόσο καλούς ανθρώπους. Ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία, έχουμε καλούς παίκτες. Δεν έχω προσωπικούς στόχους. Αν η ομάδα νικάει κάθε ματς, αυτός είναι ο στόχος. Δικός μου στόχος είναι να παίζω κάθε ματς και να δίνω στους φιλάθλους χαρά και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Πιστεύω ότι θα είμαι καλά ίσως σε μια εβδομάδα. Ο προπονητής θα πει πότε, δεν είναι δουλειά μου. Όμως αισθάνομαι καλά».

Last modified onΚυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep