Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χτίσαμε την ιστορία μας εντός γηπέδων»

Για την πανηγυρική αθώωση του Εθνικού Αστέρα μίλησε ο πρόεδρος, Βασίλης Αδαμάκης.

 

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, ο Βασίλης Αδαμάκης αναφέρθηκε στη δικαίωση της ομάδας, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στους «στημένους» αγώνες. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως ο Εθνικός Αστέρας έχει χτίσει τα 84 χρόνια της λαμπρής του ιστορίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους παλεύοντας έντιμα βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα αθλητικά ιδεώδη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ευθύς εξ αρχής είχαμε τόνισε ότι έχουμε απόλυτη κρίση στην ελληνική δικαιοσύνη και δεν θελήσαμε να πούμε τίποτε περισσότερο μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση. Η πανηγυρική αθώωση, τόσο του Εθνικού Αστέρα, όσο και εμένα προσωπικά, αποτελεί την καλύτερη δικαίωση στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Ο Εθνικός Αστέρας ‘’κουβαλάει’’ 84 χρόνια λαμπρής ιστορίας, που έχει ‘’χτίσει’’ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου έχει μάθει να δίνει τους δικούς του αγώνες για την πρόοδο και την καταξίωση.


Η ομάδα της Καισαριανής όλα αυτά τα χρόνια βαδίζει πάνω σε πρότυπα και αθλητικά ιδεώδη, που δεν αλλάζει εύκολα και δεν παρεκκλίνει από την πορεία αυτή. Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος ότι κάθε φορά θα δίνουμε έντιμα την μάχη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προκειμένου ο Εθνικός Αστέρας να προχωρήσει και να πετύχει καινούργιες διακρίσεις. Άλλωστε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, όλοι εμείς που βρισκόμαστε και κινούμαστε μέσα στον Εθνικό Αστέρα, δεν μπορούμε να τον προδώσουμε ποτέ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep