Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξώδικα και μηνύσεις»

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος βγήκε μπροστά και απάντησε στα όσα γράφτηκαν για το θέμα Σταμέλου.

Από τα θέματα που βγήκαν προ ημερών στο προσκήνιο στον Βύζαντα Μεγάρων ήταν η διαμάχη του Σωτήρη Μαυρονάσιου με τον γενικό αρχηγό Λευτέρη Σταμέλο, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Σταμέλο και το θέμα της εγχείρησής του. Ότι δηλαδή ο Μαυρονάσιος δεν έδινε τα χρήματα που απαιτούνταν για να χειρουργηθεί ο νεαρός παίκτης, γιος του γενικού αρχηγού.

Ωστόσο ο Μαυρονάσιος βγήκε μπροστά, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν και με προσωπική του δήλωση ανέφερε τα εξής: «Όποιος διαστρεβλώνει γεγονότα και διαρρέει πράγματα που απέχουν από την πραγματικότητα, από εδώ και στο εξής θα έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο, με εξώδικα και μηνύσεις. Για το περιβόητο θέμα με τον κ. Λευτέρη Σταμέλο, έχω να δηλώσω τα εξής: 'Όποιος έχει άντερα και ψυχή, να βγει επώνυμα και να το διαψεύσει.

Εγώ έκλεισα ραντεβού στον γιατρό Καραγιάννη, ώστε να πάει ο γιος του και παίκτης της ομάδας μας, να του γίνει διάγνωση και να εγχειριστεί. Με προσωπικά μου χρήματα κλείσαμε ραντεβού να χειρουργηθεί ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (17/9). Τα υπόλοιπα που γράφονται απέχουν από την πραγματικότητα.
Σωτήρης Μαυρονάσιος».

Last modified onΔευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep