Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Ο Άγγελος Διγκόζης τα έβαλε με την τύχη του Τυρνάβου.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας σχολίασε την ήττα από τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό στα πέναλτι, τονίζοντας παράλληλα ότι η τύχη γύρισε την πλάτη στον Τύρναβο στο γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης:

«Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη στην τελευταία φάση του αγώνα. Πιστεύω ό,τι οι παίκτες μου θα μπορούσαν να απομακρύνουν την μπάλα σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Όπως και να έχει πάντως, αξίζουν όλα τα παιδιά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθειά τους. Παίξαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και τον κοιτάξαμε στα μάτια. Εμείς δουλεύουμε πολύ και νομίζω ότι η ομάδα του Τυρνάβου αξίζει την προσοχή όλων.Εύχομαι στον Ηρακλή να τερματίσει πρώτος στο πρωτάθλημα και φυσικά να είναι και πρωταθλητής στην διαδικασία των πλέι οφ».

Από την πλευρά του ο Σκούπρας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την πρόκρισή του. Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν καλά διαβασμένοι. Στο τέλος όμως επικράτησε ο πιο τυχερός, αφού το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εμείς περιμέναμε έναν καλύτερο Ηρακλή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως ανταποκριθήκαμε καλά κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 22:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep