Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λάθος το γκολ στο 2-1»

Ο Νίκος Κουρμπανάς έριξε ευθύνες στον διαιτητή για το γκολ που έκρινε την πρόκριση του Ηρακλή Ψαχνών και το χαρακτήρισε οφσάιντ.

«Το μόνο που μας στενοχωρεί λιγάκι είναι πως η φάση είναι καθαρά ελεγχόμενη και δεν υπάρχει άλλο παράπονο από την διαιτησία, μόνο για αυτό».

Με παράπονα έφυγαν από τα Ψαχνά οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου, αφού όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κουρμπανάς, το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Αιγίου στην παράταση ήταν οφσάιντ.

«Μπήκαμε σε παιχνίδια πίεσης, έστω και αν ήταν για το κύπελλο. Αυτό σημαίνει πως φύγαμε από τα φιλικά παιχνίδια και μπήκαν και άλλοι παράγοντες, όπως το θέμα της ψυχολογίας και όλα αυτά που συνοδεύουν ένα επίσημο ματς. Θεωρώ πως ήταν μοιρασμένο ως ένα βαθμό το παιχνίδι, καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών και στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι εμείς.

«Φύγαμε από τα φιλικά παιχνίδια και μπήκαν και άλλοι παράγοντες, όπως το θέμα της ψυχολογίας και όλα αυτά που συνοδεύουν ένα επίσημο ματς. Θεωρώ πως ήταν μοιρασμένο ως ένα βαθμό το παιχνίδι, καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών και στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι εμείς».

Δεν είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές και πιστεύουμε πως μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, να είμαστε πιο γρήγοροι στο παιχνίδι, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία που ήταν τα πράγματα που δεν είχαμε. Παρόλα αυτά η ομάδα ισοφάρισε και θα μπορούσε με τις προϋποθέσεις που δημιούργησε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ, είτε βέβαια και να δεχθεί. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Παρότι έγινε ένα προσωπικό λάθος σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε ευθύνες.

Το μόνο που μας στενοχωρεί λιγάκι είναι πως η φάση είναι καθαρά ελεγχόμενη και δεν υπάρχει άλλο παράπονο από την διαιτησία, μόνο για αυτό. Κατά τα άλλα πιστεύω πως μπήκαν δύο γκολ, εμείς βάλαμε ένα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή Ψαχνών, καλό πρωτάθλημα που νομίζω πως θα είναι καλό γιατί είναι θετικό πως θα βγουν τέσσερις ομάδες από τον κάθε όμιλο».

«Θα δούμε ένα, ένα τα παιχνίδια και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Επειδή βγαίνουν τέσσερις ομάδες στα play off του πρωταθλήματος όλοι λένε πως μπορούνε να βγούνε. Είναι εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις»

Ο στόχος του Παναιγιαλείου ποιος είναι στο φετινό πρωτάθλημα;

«Εμείς έχουμε σκοπό να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να συνεχίζουμε. Σήμερα είχαμε το ματς του κυπέλλου και ήρθαμε με σκοπό να προκριθεί η ομάδα. Μπροστά μας πλέον είναι το παιχνίδι του Αχαρναϊκού και θα κοιτάξουμε αυτό. Θα δούμε ένα, ένα τα παιχνίδια και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Επειδή βγαίνουν τέσσερις ομάδες στα play off του πρωταθλήματος όλοι λένε πως μπορούνε να βγούνε. Είναι εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις».

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep