Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το καλύτερο για τα Χανιά»

Παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Χανίων, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Άλεξ Κουίγιο. Παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Χανίων, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Άλεξ Κουίγιο.

Παρουσιάστηκαν ο Κουίγο με τον Βασιλόγιαννη και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανίων.

"Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάει καλά η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα στην αρχή είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρω την ελληνική γλώσσα και δεν ξέρω και αγγλικά όμως προσπαθώ για να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα"

Η ομάδα των Χανίων παρουσίασε ακόμη δυο μεταγραφικά αποκτήματα, τον Άλεξ Κουίντο και τον Ανδρεά Βασιλόγιαννη που έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές της ομάδας.  

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά φτάσει η ομάδα θα είναι καλό για όλους". 

Ο Αλεξ Κουίγιο από την πλευρά του είπε: "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάει καλά η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα στην αρχή είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρω την ελληνική γλώσσα και δεν ξέρω και αγγλικά όμως προσπαθώ για να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα". 

 

Last modified onΠέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2013 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep