Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Θα τη βγάλουμε τη χρονιά;»

Ο γενικός αρχηγός του Βύζαντα, Χρήστος Τσουκαλάς, μιλάει για τον σοβαρό κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα.

 

 

Για τη νίκη και μόνο πάει στη Βέροια ο Βύζας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Τσουκαλά στο footballleaguenews.gr. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Μεγάρων είπε αρχικά: «Η Βέροια είναι η Βέροια και ο Βύζας είναι ο Βύζας. Δύο ιστορικές ομάδες. Εμείς πάμε εκεί μόνο για να κερδίσουμε. Ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος».

 

Ο έμπειρος παράγοντας δεν κρύβεται: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όχι μόνο για εμάς, για όλους, είναι το οικονομικό. Ο κίνδυνος να κολλήσουμε φέτος στο οικονομικό και να μην προχωρήσουμε είναι ορατός». Όσο για τον στόχο του Βύζαντα; «Η παραμονή, αλλά πρέπει να δούμε αν βγει η χρονιά. Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς...».

 

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει το Σάββατο στη Βέροια, θα διανυκτερεύσει και την Κυριακή (30/10) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη «Βασίλισσα του βορρά». Την Τρίτη (25/10) οι παίκτες δεν προπονήθηκαν αφού είχαν εξασφαλίσει ρεπό.

 

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep