Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή με ξύλο (video)

Η ΑΕΛ νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ, φιλικό που στιγματίστηκε από επεισόδια.

Τρία χρόνια είχε να παίξει στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ και επέστρεψε νίκη και... ξύλοΠολύ δυνατό το φιλικό για την Αναγέννησης Καρδίτσας, έστω και αν οι «βυσσινί» είναι πια στη Γ' Εθνική. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 τους «κιτρινόμαυρους», χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στο 31', ύστερα από ανατροπή του Πλιάγκα. Ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος η ευκαιρία της ΑΕΛ με το σουτ του Κυριακίδη (29'), αλλά και αυτή της Καρδίτσας με το σουτ του Μίχου, που απομάκρυνε δύσκολα ο Σικαλιάς στο 34'.

Τόσο ο Κώστας Παναγόπουλος της ΑΕΛ όσο και ο Σάκης Θεοδοσιάδης της Αναγέννησης πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Καλύτερη ευκαιρία αυτή στο 83', όταν το πλασέ του Κρανιώτη έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι της ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς (64' Καρακούτσης), Καρανίκας, Μήτσης (70' Αγτζίδης), Σιάκκας, Ρούσσης (46' Σαββίδης, 83' λ. τρ. Ανδριόπουλος), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (79' Κόιτς), Κυριακίδης (75' Κορομηλάς), Στεφανίδης (64' Γκούρτσας), Πατινιώτης (46' Τζουμάκης), Μπλέντι (46' Παπαϊωάννου).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοδιάδης): Σιαράβας (77' Τσιάμης), Γκουγκούδης, Ρόβας, Κουκούλης (81' Οικονόμου), Δημολιός, Μίχος, Καραχάλιος (72' Χατζηρίζος), Γήτας (67' Μπιτέλης), Μπουντούρης (85' Κόκκινος), Μπουσινάκης (64' Κρανιώτης), Χλωρός (87' Γεωργακόπουλος).

 

Last modified onΔευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep