Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διγκόζης: «Ελάτε να μας στηρίξετε» (video)

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΛ να παρακολουθούν αγώνες του Τυρνάβου στο Αλκαζάρ έκανε ο Άγγελος Διγκόζης.

Ο τεχνικός του Τυρνάβου τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους φίλους της ΑΕΛ και τους κάλεσε να τους στηρίξουν στην προσπάθειά τους στην Football League. Επίσης, αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Αιγινιακό (1-1) και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό και έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Χρειαζόμαστε δουλειά σε κάποια πράγματα ακόμη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέσα από τις προπονήσεις στις 29 Σεπτεμβρίου που ξεκινά το πρωτάθλημα.

Είδα να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό. Αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο Αλκαζάρ, αλλά θεωρώ ότι το γνωρίζουμε αφού έχουμε κάνει κάποιες προπονήσεις. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων μας θα βρίσκονται περισσότεροι φίλαθλοι από τη Λάρισα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την ΑΕΛ και πιστεύω ότι είναι καλό που όταν εμείς αγωνιζόμαστε εντός έδρας η ΑΕΛ θα παίζει εκτός. Πιστεύω, αλλά και καλώ τους φίλους της ΑΕΛ που δεν θα ταξιδεύουν για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να έρχονται να μας στηρίξουν».

Media

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2013 10:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep