Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα στον Πύργο από Αστέρα (video)

Ο Πανηλειακός έχασε με 2-1 στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό παιχνίδι.

Μπροστά σε 800 φίλους του ο Πανηλειακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό στον Πύργο. Πριν από την έναρξη του αγώνα οι Πυργιώτες τίμησαν τον τεχνικό των Αρκάδων, Σάκη Τσιώλη, για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα της Ηλείας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14', με τον Όσκαρ Ροντρίγκεζ να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Χουάνμα πλάσαρε εύστοχα τον Πίτκα. Ο Αστέρας πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 66' ο Κάφα με ωραίο σουτ, ύστερα από πάσα του Ναβάρο.

Πανηλειακός (Π. Δημητρίου): Πίτκας, Φραγκής, Σαραμαντάς, Λίτσος, Ροντρίγκεζ, Νάστος, Πίγκλα, Μπιτανγκ, Εντζόντο, Κωνσταντινίδης, Λιόσης. Έπαιξαν και οι: Μανιάτης, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Κοτσώνης, Σταματής, Μαρτίνος, Καλαιτζίδης, Γανωτής, Σουλελές, Μπράβος, Μίλιεβιτς, Ανσογκ, Κωνσταντόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Σέτι, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Χουάνμα, Καράσκο. Έπαιξαν και οι: Λαδάς, Μηλιώτης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Μπαράλες.

 

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2013 00:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep