Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία (2-2) στο Παγκρήτιο

Ο ΑΟΧ, παρουσιάζοντας καλή εικόνα, ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, προηγήθηκε με 2-1, αλλά λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού ισοφαρίστηκε για δεύτερη φορά με γκολ από τα έντεκα βήματα.

Το προβάδισμα στον Εργοτέλη έδωσε από την άσπρη βούλα ο Χαντί στο 44’, ενώ ο Πάγκαλος έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 47'. Με τον ίδιο παίκτη, στο 52’, ο ΑΟΧ προηγήθηκε προσωρινά (2-1), για να έρθει ο Μπρούνο στο 89’ να διαμορφώσει το τελικό 2-2 με γκολ από τα έντεκα βήματα. Το τελικό 2-2 άφησε ικανοποιημένο τον ΑΟΧ που έδειξε καλά στοιχεία κόντρα σε μία ομάδα της Super League.

Μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων Μουράτ Σεροπιάν τόνισε "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο ματς με μια δυνατή ομάδα. Ανταποκριθήκαμε πλήρως και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προσπαθήσαμε για το καλύτερο".

Στις εξέδρες του σταδίου έδωσε το παρών και ο Στέλιος Μανωλάς για να παρακολουθήσει από κοντά τον γιο του, Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Aθανασίου, Κοιλιάρας, Τζανακάκης, Σαρρής (72' Μεχία), Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαμ-Μπάμ (75' Δωματάς), Κοζορώνης (80' Χρυσοφάκης), Χαντί (75' Μπουρσέλης), Αναστασάκος (75' Ρέντζας).

ΑΟΧ: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης (55' Τσατσαρής), Πότσι (78' Ζντράκοβιτς), Τσάτσος (60' Γκουντόπουλος), Πάγκαλος, Λουκίνας (82' Μέλο), Βαλλιάνος.

 

Last modified onΠαρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep