Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναμένει η Επανομή

 

Οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι για την αθώωσή τους.

 

 

Η αντιπροσωπεία της Αναγέννησης Επανομής βρέθηκε τη Δευτέρα (24/10) στην Αθήνα για να απολογηθεί για τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν, αναφορικά με τον περσινό αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας (νίκη 3-1 εκτός έδρας).

 

Αυτή τη φορά το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος, Μιχάλης Μπαλασάς, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Κυρκούδης και ο πρώην Δήμαρχος Απόστολος Οικονομίδης, που εξήγησε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον ισχυρό άνδρα των πράσινων και δεν υπήρχε περίπτωση να εμπλακεί σε παρασκηνιακές συζητήσεις για κάποιον αγώνα.

 

Απών αυτή την φορά ήταν ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, ενώ η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (25/10). Άπαντες στην Επανομή εκφράζουν τη σιγουριά ότι η ομάδα θα αθωωθεί και θα απαλλαγεί από κάθε κατηγορία, ενώ θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος τη 2η αγωνιστική, με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Και αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον στην κατηγορία του προγραμματισμένου αντιπάλου για την πρεμιέρα, του Αγροτικού Αστέρα.

 

Η Αναγέννηση αναμένεται να δώσει φιλικό, πιθανότατα το Σάββατο (29/10) στη Δράμα με τη Δόξα, που με τη σειρά της προετοιμάζεται για τη Σούπερ Λίγκα. Στα αγωνιστικά, την Τρίτη (25/10) αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς ο Σάκης Δανίδης και συνεπώς μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Αντρέι Μπούτρικς.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep