Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στον Γάζωρο ο Σρντιτς

Ο Εθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε τον Αλεξάνταρ Σρντιτς.

Η ομάδα των Σερρών επιβεβαίωσε τη γερμανική ιστοσελίδα «transfermarkt.de», που είχε εντάξει τον 21 ετών επιθετικό από χθες (1/9) στο δυναμικό των «κυανόλευκων». Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση του Σρντιτς, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου, επιθετικού, Αλεξάνταρ Σρντιτς (Alexander Srdic). Ο 21χρονος (30/05/1992) ποδοσφαιριστής αφού συμφώνησε με την διοίκηση, υπέγραψε στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Σρντιτς αγωνιζόταν την χρονιά που πέρασε στην Celje Σλοβενίας, ομάδα της Α΄ Κατηγορίας, ενώ έχει αγωνιστεί και από τα τμήματα υποδομών της Εθνικής Σερβίας, U19 και U17.

Ο Σρντιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Γαζώρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εθνικό Γαζώρου. Ξέρω πολύ καλά ότι η δουλειά μου είναι να σκοράρω, και αυτό ήρθα να κάνω, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και το αυριανό (3/9) φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:

«Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προετοιμασίας με το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, στις 17:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Γαζώρου».

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep