Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παλεύει με το χρόνο

Ο Τάκης Γκώνιας δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του για την δημιουργία της ομάδας, αφού οι προθεσμίες για το τέλος των μεταγραφών τελειώνουν. Ο Τάκης Γκώνιας δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του για την δημιουργία της ομάδας, αφού οι προθεσμίες για το τέλος των μεταγραφών τελειώνουν.

Η Γλυφάδα έχει αντίπαλο της και τον χρόνο στην προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι γρήγορες κινήσεις της ομάδας της Γλυφάδας σίγουρα έχουν δείξει τα αντανακλαστικά των ανθρώπων στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, αλλά θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Παράλληλα στενεύουν τα περιθώρια τόσο στις ημερομηνίες για τις μεταγραφές, όσο και στις επιλογές που πρέπει να κάνει η ομάδα τώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι άνθρωποι της Γλυφάδας θα χρειαστεί να υπερβούν τον εαυτό τους και στον τομέα της προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στις 29 Σεπτεμβρίου και παράλληλα να αντέξει στις απαιτήσεις που θα υπάρξουν στη διάρκεια της σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Γκώνιας, έχει ήδη κάνει αρκετές κινήσεις για τις μεταγραφές και αναμένεται να ολοκληρωθούν και άλλες τις επόμενες ημέρες, ενώ αναζητούν και ποδοσφαιριστές από την αγορά των ελεύθερων που υπάρχουν αρκετά μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep