Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στόχος η άνοδος»

Ο ΑΟΧ έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στη Super League σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι Γιώργος Μπουντόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Τιάγκο Μέλο.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟΧ παρουσιάστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και δεν παρέλειψαν να πουν ότι ένας από τους λόγους που επέλεξαν τους «μπλε» ήταν ότι η ομάδα έθεσε ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος δήλωσε: «Ήρθα στην ομάδα γιατί με προσέγγισαν ο πρόεδρος και η διοίκηση, μου είπαν ότι είναι καλά εδώ και ότι φτιάχνουν κάτι καινούργιο. Οι στόχοι της ομάδας απ’ ότι μου είπαν είναι η άνοδος και ήρθα και εγώ να πρωταγωνιστήσω και να πάει καλά η ομάδα. Προσωπικοί μου στόχοι η καθιέρωση στην εντεκάδα και να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σε μένα και μου έκαναν την πρόταση για να έρθω εδώ. Θέλω να πω ότι θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο ίσως και την άνοδο. Ο κύριο ρόλος που επέλεξα να έρθω στα Χανιά ήταν για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και το ότι θα δουλέψω με ένα καλό προπονητή όπως είναι ο κύριος Σεροπιάν» και πρόσθεσε: « Δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι και αν με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την παράδοση του ονόματος».

Τέλος, μίλησε και ο Τιάγκο Μέλο: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πάει στα play-off και ελπίζω να στην πρώτη κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για μας, θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, θα παλέψουμε και ελπίζω ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα βρεθούν Super League. Ξέρω ότι έχει πολλούς υποστηρικτές και θα κάνουμε το καλύτερο για να γεμίζουν το γήπεδο και όπως σας είπα ελπίζω να είμαστε στην πρώτη κατηγορία στο τέλος. Ένας φίλος μου με έφερε που ήξερε τον πρόεδρο που μου έδωσε και την ευκαιρία να προσπαθήσω στο τελευταίο φιλικό το Σάββατο, τελικά η ομάδα αποφάσισε να με κρατήσει και να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο την διοίκηση και τον κόσμο που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω στην δεύτερη κατηγορία».

πηγή: sportfmxania.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep