Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανέωσαν Πέντα, Περουτζίνι

Οι δύο Αργεντίνοι του Πιερικού θα μείνουν Κατερίνη έως το 2013.

 

 

 

Τακτοποιήθηκαν δύο ακόμα εκκρεμότητες της διοίκησης των «ασπρόμαυρων», με τους Μαρσέλο Πέντα, Μαρσέλο Περουτζίνι να υπογράφουν το βράδυ της Τρίτης (12/07) τα νέα τους συμβόλαια. Ο πρώτος, ο οποίος είχε συμφωνήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου στον Πιερικό. Στα δυο χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω ζήσει όμορφες στιγμές και ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Μου αρέσει η Κατερίνη, οι άνθρωποί της και το κλίμα στο σύλλογο. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ο Περουτζίνι από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Πιερικό και παραμένω στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν ο Πιερικός θα παλέψει για την άνοδο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις».

 

Το νέο ΔΣ

 

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/07) τη συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα:

 

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τζότζος

Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ: Χρήστος Τσικούρας

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παύλος Μπατάλας

Μέλος και Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη: Πασχάλης Τσιτιρόκης

Σημειώνεται ότι εντεταλμένοι σύμβουλοι μάρκετινγ και εμπορικής πολιτικής θα είναι οι Γεώργιος Παπαζήσης και Κωνσταντίνος Κελαηδίτης.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep