Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ώθηση του Πιερικού ο κόσμος»

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Πιερικού και τόνισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα έχει ώθηση προς τα εμπρός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες, τονίζοντας ότι δύσκολα θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή, έκανε λόγο για το χτίσιμο μίας ομάδας που θα βασίζεται σε νέα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε το Δήμο για την ανακατασκευή του ΔΑΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Φοιρός:

«Η προετοιμασία πάει καλά σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Όλοι ξέρουν ότι οι ομάδες στις οποίες ήμουν, ποτέ στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας δεν ήταν φορμαρισμένες. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Δεν βιαζόμαστε. Όλα έρχονται στην ώρα τους.

Μας δυσκολεύει ότι έχουμε τρεις- τέσσερις τραυματίες, που κάποιοι θεωρούνται βασικοί. Και αυτό βρίσκεται προς τη λύση του. Είναι σε στάδιο αποθεραπείας, όπως οι Κατσαμπάς, Μπρίτο, Ιορδανίδης, Καθάριος. Όλοι θα ενταχθούν. Ο βασικός κορμός θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Για το εάν έχει κλείσει το ρόστερ: «Υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε άλλες κινήσεις. Το θέμα είναι να μπορεί η ομάδα να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες και όχι να κάνουμε και άλλες μεταγραφές».

Για τους στόχους του Πιερικού: «Μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία. Θα είναι μία καλή ομάδα, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, το θεωρώ σίγουρο και βέβαιο. Δεν μπορώ να πω αν θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ ότι εάν υπάρξει συμπαράσταση από τον κόσμο μας, που σημαίνει ότι βοηθά και οικονομικά με περισσότερα διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες, εισιτήρια. Αυτό σημαίνει ώθηση του Πιερικού προς τα εμπρός. Αν ο κόσμος σταθεί στο πλευρό μας, η συμμετοχή μας θα είναι εντονότερη στο πρωτάθλημα.

Ο Πιερικός χτίζει ομάδα που θα είναι έτοιμη και υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που είναι από την Κατερίνη, από τα γύρω χωριά και πόλεις. Χτίζει τις βάσεις για μία μελλοντική ομάδα, θα βγουν παίκτες που θα κάνουν καριέρα».

Για την ανακατασκευή του ΔΑΚ: «Παρακαλέσαμε να φτιάξει ο Δήμος το γήπεδο, ήταν σε άθλια κατάσταση και επειδή θέλαμε να παίζουμε την μπάλα στο χόρτο, και ικανοποίησαν το αίτημά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο. Θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα μας».

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών του Πιερικού έχει ως εξής: 28/8 Καστοριά-Πιερικός, 1/9 Κέρκυρα-Πιερικός, 7/9 Πιερικός-Νίκη Βόλου (ουδέτερο γήπεδο Πιερίας), 15/9 Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου.

Last modified onΤρίτη, 27 Αύγουστος 2013 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep