Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανοικτή πόρτα για τα παιδιά»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η πόρτα του Εθνικού Γαζώρου είναι ανοικτή για τα νέα παιδιά.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας των Σερρών υποστήριξε ότι στόχος και φιλοσοφία του Εθνικού είναι να δημιουργηθεί μία «δεξαμενή» νεαρών παικτών:

«Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι στην πατρίδα μου για να δουλέψω στον Εθνικό Γαζώρου. Από την πρώτη στιγμή βρήκαμε κοινή γραμμή πλεύσης με την διοίκηση, γιατί ένας τρόπος να επιβιώσει μία ομάδα το 2013 στο ποδόσφαιρο, είναι να δημιουργήσει μία δεξαμενή παικτών απ' όπου και θα αντλεί αυτούς που χρειάζεται. Μόνο έτσι, με χαμηλά συμβόλαια και δικά της παιδιά θα μπορέσει μία ομάδα πλέον να επιβιώσει και να έχει διάρκεια. Αυτή είναι και η δικιά μου φιλοσοφία εδώ και αρκετά χρόνια, αυτό κάνουμε και στον Εθνικό.

Θέλω να προεκτείνω την πολύ καλή περσινή πορεία και στόχος είναι η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία, η οποία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον Βόρειο όμιλο και να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις. Η πόρτα του Εθνικού Γαζώρου είναι ανοιχτή για τα νέα παιδιά και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να μπορέσει κάποια στιγμή η ομάδα να έχει και οικονομικό όφελος από αυτά, γιατί νομίζω πως πρέπει να βοηθήσουμε και τους παράγοντες που ματώνουν κάθε χρόνο οικονομικά. Να περιφρουρήσουμε αυτούς που βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Όπως ο Πλατανιάς και η Καλλονή, υπάρχουν περιθώρια και για άλλες περιφερειακές ομάδες να πρωταγωνιστήσουν και να αγγίξουν το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας».

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Είχαμε προγραμματίσει μία προετοιμασία εννέα εβδομάδων, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα είναι πρόβλημα. Ευελπιστούμε τουλάχιστον να είναι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Κάναμε σπουδαία φιλικά με ΠΑΟΚ και Άρη που ήταν εκτός προγράμματος, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε όχι γιατί ήταν μεγάλη ευκαιρία για τους Νέους. Χρειάζεται υπομονή απ' όλους, να κατανοήσουμε την προσπάθεια και με την βοήθεια του Θεού θα πετύχουμε».

Last modified onΤρίτη, 27 Αύγουστος 2013 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep