Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βαριά η φανέλα του Ηρακλή»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε ότι για ορισμένους παίκτες είναι βαριά η φανέλα του Ηρακλή.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε ηρεμία στο χθεσινό (25/8) φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, αναφέρθηκε στην αντίδραση του Σίμιτς, στα μεταγραφικά θέματα, στον Ονουάτσι, αλλά και τον υπό δοκιμή Αφρικανό μέσο, Μπάμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε ρυθμό. Είχαμε καλή συνεργασία, αλλά θέλουμε δουλειά. Δεν είχαμε ηρεμία να τελειώσουμε τις φάσεις. Για ορισμένους παίκτες είναι βαριά η φανέλα του Ηρακλή. Στις φάσεις που δημιουργήσαμε ήμασταν βιαστικοί, δίχως καθαρό μυαλό».

Για την αντίδραση του Σίμιτς: «Εμείς θέλουμε οι ξένοι μας να κάνουν τη διαφορά. Ο Σίμιτς θέλει να παίζει διαφορετικά. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται, αλλά δεν πρέπει να αντιδρούν».

Για τα μεταγραφικά: «Περιμένουμε κάποιους παίκτες. Μιλάει μαζί τους ο Κώστας Τσαλίκης. Μία κίνηση θα κάνουμε σίγουρα, μπορεί να γίνουν και δύο».

Για τον Ονουάτσι: «Ακόμη δεν έχει πάρει μέρος στα φιλικά. Εκεί που πήγε να ανέβει έμεινε ξανά πίσω. Έλειψε παραπάνω και ελπίζω αύριο να έρθει για να ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα».

Για τον υπό δοκιμή Αφρικανό, Μπάμπα: «Θέλουμε ένα αμυντικό χαφ. Ένα καθαρό εξάρι γιατί τον Λίμα τον θέλω λίγο πιο μπροστά. Έκανε κάποια λάθη, αλλά θέλω να τον δω και κάποιες μέρες στις προπονήσεις».

Last modified onΔευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 10:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep