Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Θέλουμε δουλειά»

Τα λάθη που έγιναν στο φιλικό του Ηρακλή με τον Μακεδονικό σχολίασε ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός τόνισε ότι ο «γηραιός» χρειάζεται δουλειά ακόμη, ενώ δήλωσε ότι ήταν ένα καλό τεστ, από το οποίο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς:

«Δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό τεστ και πλέον καλούμαστε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Δείξαμε κάποια καλά στοιχειά, αλλά ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε γκολ από λάθος του Χουάντερσον και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Είδαμε πράγματα που θα πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι λογικό να γίνονται λάθη. Είχαμε καλά στοιχεία, αλλά και κακά. Συνεχίζουμε την δουλειά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο» και συμπλήρωσε:

«Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι όμως πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Θέλω να φεύγει πιο γρήγορα η μπάλα. Αυτό που θέλουμε είναι δουλειά για να έχουμε καθαρό μυαλό να τελειώνουμε τις φάσεις.

Για μένα πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ. Είδα πράγματα που έχω στο μυαλό μου για το αν ταιριάζουνε παίκτες στην ενδεκάδα και πήρα απάντηση από την εικόνα που είχαμε.

Για τις μεταγραφές και τους δανεικούς: «Κοιτάμε παίκτες. Δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποιον καλό παίκτη. Οι καλοί κοστίζουν. Σε ό,τι αφορά τους δανεικούς ψάχνουμε ομάδα να δώσουμε για να παίξουνε αυτά τα παιδιά και να πάρουνε παιχνίδι στα πόδια τους».

Για το τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του: «Έχω πει τι ζητάω και το πώς θέλω να παίζει η ομάδα. Θέλω στα πρώτα 30 μέτρα η μπάλα να φεύγει γρήγορα και να υπάρχει συνεχή κίνηση στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές καθυστερήσεις και κακή κυκλοφορία. Αυτό που ακόμα δεν έχουμε δουλέψει και θέλουμε δουλειά είναι να μάθουμε πότε πρέπει να πιέζουμε, πότε να κλείνουμε χώρους . Γιατί πολλές φορές πίεζε ένας παίκτης για όλους και άλλοι κοιτούσαν. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία του Μακεδονικού: «Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ευχαριστεί την διοίκηση του Μακεδονικού για την φιλοξενία της στο χθεσινό παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 22 Αύγουστος 2013 10:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep