Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νωθρή η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Εμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Τύρναβο.

 

Ισόπαλη 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ στον Τύρναβο κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι Βυσσινί χωρίς όρεξη και διάθεση δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και φυσιολογικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Στο 50ο λεπτό έμειναν πίσω στο σκορ με τέρμα του Κράββαρη. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Τσιμπάμπα  κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο Κρις Κόουλμαν παρέταξε την ομάδα του με το προσφιλές του 4-2-3-1 και τους Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Κατσιαρό, Νεμπεγλέρα, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνη, Γκονζάλες, Σεσίνια και Ζεκίνια. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν επίσης οι Πλιάγκας, Χατζής, Καλί, Κολοβέτσιος, Ιγκλέσιας, Τσιμπάμπα, Αραμπατζής, Καρανίκας, Σαϊτιώτης και Καραχάλιος. Να σημειωθεί πως για την ΑΕΛ αυτή ήταν η 16η κατά σειρά φιλική αναμέτρηση σε μία μαμούθ περίοδο προετοιμασίας.

 

Επίσης αξίζει να τονισθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά του στο λαρισινό ποδόσφαιρο ο Βρασίδας Κοντοθανάσης. Ο βετεράνος άσος παρότι δεν αγωνίζεται πλέον στον Τύρναβο, φόρεσε και πάλι τη φανέλα του για να αγωνιστεί μερικά λεπτά στο φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμήν του.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep