Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ξέσπασε με εξάρα ο Βατανιακός

Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε με 6-1 του Θερμαϊκού στον Κορινό.

Δοκιμές επί δοκιμών έκανε ο Σάκης Παπαβασιλείου στο φιλικό της Τετάρτης (14/8) με τον Θερμαϊκό. Ο Βατανιακός νίκησε με 6-1, πραγματοποιώντας σαφώς καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προ ημερών τεστ με τον Πανελευσινιακό.

Στο πρώτο μέρος ο Βατανιακός ήταν καταιγιστικός και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-4, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γαπιτζής, Κολαξίδης, Κυπαρίσσης και Κωτσιόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου κατέβασε ρυθμούς, ωστόσο κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-6, με γκολ των Καθάριου και Ντίμα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της τιμής με τον Νιώπα. Στο 80' για τον Βατανιακό ο Καρατάσιος είχε δοκάρι.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Μπαμπαΐτης, (30' Τσαρούχας, 60' Σιδηνός), Κολαξίδης (46' Νταντάμης), Κωτσιόπουλος (46' Καρατάσιος), Γιαλαμίδης (46' Στούμπος), Λαγδάρης (46' Χαρίσης), Γιαπιτζής (46' Λαζαρίδης), Μπουζούκης (46' Μιχαηλίδης, 70' Πιέτρα), Πουτουρίδης (46' Καθάριος Π), Κωστόπουλος (46' Κουλιανόπουλος, 70' Ηλιάδης), Γιαννούλης (46' Γαβριηλίδης, 70' Κατσαρός), Κυπαρίσσης (46' Ντίμα).

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep