Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γίνεται ΠΑΕ

Στη Γ.Σ. του Πανηλειακού αποφασίστηκε η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ .

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία έγινε χθες (10/8) στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, βρέθηκαν παλιοί παράγοντες, μεταξύ αυτών και ο επί 20 χρόνια ηγέτης Σάκης Σταυρόπουλος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φορείς της πόλης, φίλαθλοι της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης ΠΑΕ, με μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ, ενώ εντός της προσεχούς εβδομάδας θα ξεκινήσει η διάθεση αγοράς μετοχών. Όποιος ενδιαφερόμενος το επιθυμεί να αγοράσει μετοχές, θα καταθέτει το χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό. Η τιμή της μετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ. Ορίστηκε, επίσης, πενταμελής διοικούσα επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας μέχρι να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Χριστόπουλος, ζήτησε συμμετοχή και επανέλαβε ότι επιθυμεί ενότητα και πολυφωνία. Να σημειωθεί ότι νομικός σύμβουλος της ομάδας θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν χθες στο πάνελ.

* φωτό από το patrisnews.com

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep