Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θετικό τεστ για Γάζωρο

Με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος, Εθνικός Γαζώρου και Πανθρακικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Το δεύτερό του τεστ με ομάδα της Super League, μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο Εθνικός Γαζώρου. Το φιλικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ωστόστο, ο τεχνικός του συλλόγου των Σερρών, Μάκης Κατσαβάκης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με φάσεις εκατέρωθεν, αλλά δίχως να μπορέσει κάποια από τις δύο ομάδες να τις αξιοποιήσει. Ο Εθνικός Γαζώρου είχε ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Γαϊδαρτζή και Ναστέφσκι , ενώ η ομάδα της Κομοτηνής με τους Μακρυδημήτρη και Χασομέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές με την ομάδα των Σερρών να ανοίγει το σκορ στο 53’ με τον Γαϊδαρτζή. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 85΄ο Ιγκόρ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ (Αθανασιάδης), Σκλιοπίδης (Παπαγεωργίου), Χρηστου, Σαρακατσανος, Μακρυδημητρης (Εμπόου), Καθαριος (Ζδραβος), Τριανταφυλλου (Ντιογκο), Μπαϊκαρα (Ποποβιτς), Χασομέρης (Ιγκόρ), Ανδριοπουλος (Τζάνης), Ζεκίνια (Μαμούτ)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μελκας (Παπαθανασίου), Νύρλος (Κωφοκώτσιος), Κουκολης, Μουσικάκης (Σουκάντος), Μερεσιωτης, Παπαδοπουλος (Μεταλλίδης), Δεντσας (Χατζηδημητριου), Γαϊδαρτζής (Μεντής), Ναστέφσκι (Κωνσταντινίδης), Τζιουριτς, Σκέριαντς (Παπαβασιλείου)

 

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 23:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep