Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είχαμε ό,τι ζητάω»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ηρακλή απέναντι στην ομάδα του Μπάνσκο.

Ο τεχνικός του Γηραιού δήλωσε μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στη βουλγάρικη ομάδα: ««Είδατε και σήμερα χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ομάδες. Θεωρώ ότι κάνουμε καλή δουλειά ενώ μας βοήθησε και ο καιρός καθώς τις δύο τελευταίες ημέρες το θερμόμετρο είχε ανέβει αρκετά. Τα παιδιά πραγματικά δουλεύουν πάρα πολύ καλά, ενώ σήμερα είδαμε στο παιχνίδι και αρκετά πράγματα που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο.

Για μένα ωστόσο, ήταν απλά μια καλή προπόνηση και τίποτα άλλο. Δοκιμάζω διάφορα πράγματα για να μπορώ να διαπιστώσω αν μπορώ στο μέλλον να έχω αρκετές λύσεις για την ενδεκάδα. Πιστεύω ότι τα παιδιά που δοκιμάστηκαν σήμερα σε διαφορετικές θέσεις μπορούν να παίξουν σ' αυτές».

Όσο για τα στοιχεία του παιχνιδιού του Ηρακλή υπογράμμισε ότι «είδαμε αρκετά καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε και πρέσινγκ ψηλα, κερδίσαμε μπάλες, αλλά σε γενικές γραμμές ακόμη τα ποδιά δεν υπακούουν στο μυαλό. Και αυτό μπορείτε να διαπιστώσετε από απλά λάθη που γίνονται ακόμη και σε ένα κοντρόλ. Ωστόσο αυτό που ζητάω το είχαμε σήμερα.

Και κίνηση χωρίς μπάλα είχαμε και καλή συνεργασία και ηρεμία μέσα στο παιχνίδι και καλή κυκλοφορία. Σας το έχω ξαναπεί. Το σημαντικό για μένα είναι ότι κανένας παίκτης δεν τραυματίστηκε. Κάναμε μια καλή προπόνηση και συνεχίζουμε την καλή δουλειά».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep