Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλές χαρές με τον Πανηλειακό»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πύργου τοποθετήθηκε αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πανηλειακού για τη νέα χρονιά, που ως γνωστόν θα βρει την ομάδα στη Football League. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάκης Χριστόπουλος, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα θέσαμε σαν πρωταρχικό στόχο να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε θέσει. Θεωρώ λοιπόν ότι τώρα ο κόσμος του Πανηλειακού πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, να την στηρίξει και να είναι σίγουρος ότι θα γευθεί πολλές χαρές.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η ομάδα κουβαλάει τεράστια ιστορία και θέλουμε νε την τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ θεωρούμε ότι ο Πανηλειακός δεν είναι ομάδα μόνον του Πύργου, αλλά ολόκληρης της Ηλείας. Η στήριξη από τους φιλάθλους και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουμε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια»
Σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, σχολίασε: «Μπήκαμε αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι, γιατί είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω. Η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει σταματήσει και μας ενδιαφέρει να φέρουμε στον Πανηλειακό κάποιους έμπειρους παίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές από την Ηλεία, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να προχωρήσουμε. Η Β' Εθνική είναι δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία, μιλάμε συνεχώς με τον προπονητή μας Πέτρο Δημητρίου και σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις με μοναδικό γνώμονα γτο καλό της ομάδας».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep