Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αυτοί μπαίνουν στον Βύζαντα

Ποιοι είναι οι Ιταλοί που αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε βγει στο προσκήνιο ενδιαφέρον ιταλικής εταιρείας να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Επρόκειτο για όμιλο που είχε επισκεφτεί το γήπεδο της AEL FC Arena και είχε συζητήσει με τον γενικό αρχηγό των «βυσσινί» Μίμη Τσακμακίδη για το ενδεχόμενο να αναλάβουν την ομάδα. Είχαν κάνει πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ (αρχικά για 1 χρόνο) με κατάθεση εγγυητικής ύψους 280.000 ευρώ και την προσθήκη στο ρόστερ συγκεκριμένου αριθμού Ιταλών ποδοσφαιριστών χωρίς επιβάρυνση της ομάδας. Τελικά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.
Αυτή η ίδια είναι η εταιρεία που ενδιαφέρεται τώρα να μπει στον Βύζαντα Μεγάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, πρόκειται για την Calcio Sports, ιταλική εταιρεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, με την οποία συνεργάζονται και Έλληνες ατζέντηδες. Το βράδυ της Παρασκευής (2/8) υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ με εκείνους της ιταλικής εταιρείας, η οποία έκανε πρόταση για να αναλάβει το μάνατζμεντ, με οψιόν αγοράς της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι. Άρα τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Ιταλοί δεν κάνουν λόγο για αγορά μετοχών. Αυτό ενδεχομένως να συμβεί του χρόνου.
Η Calcio Sports θα αναλάβει να τακτοποιήσει οφειλές που αφορούν σε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ενώ αναμένεται να φέρει στην ομάδα Ιταλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στις β' ομάδες συλλόγων που αγωνίζονται στο Καμπιονάτο. Οι περισσότεροι εξ' αυτών θα είναι από την Πάρμα, αλλά δεν αποκλείεται να προέρχονται και από άλλες ομάδες. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι υπογραφές και, όπως είναι λογικό, ο Βύζας περνάει σε άλλη εποχή. Άγνωστη, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα (αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά).

Last modified onΣάββατο, 03 Αύγουστος 2013 02:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep