Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ραντεβού για Μπόα Μόρτε

Την Τετάρτη (13/07) το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου.

Ο Μπόα Μόρτε δεν αφίχθηκε στη χώρα μας για χάρη της Λάρισας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδεχόμενο μεταγραφής του απομακρύνθηκε για τους «βυσσινί». Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (13/07) θα έρθει αντί του 34χρονου περιφερειακού επιθετικού ο εκπρόσωπός του για να συζητήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη την περίπτωση συνεργασίας.

 

Ο τεχνικός Κρις Κόουλμαν γνωρίζει πολύ καλά τον Μπόα Μόρτε από την κοινή τους θητεία στο αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Φούλαμ και έχει ζητήσει την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής ασφαλώς και θέλει να συνεργαστούν εκ νέου, οπότε αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, τότε ο διεθνής Πορτογάλος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΛ.

 

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

 

Έπειτα από τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας το βράδυ της Δευτέρας (11/07), οι «Monsters» πραγματοποίησαν την Τρίτη (12/07) το βράδυ συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με αφορμή την απόφαση για επικύρωση της βαθμολογίας της Super League.

 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας αποφάσισαν ομόφωνα την κλιμάκωση του αγώνα τους, κάτι που θα φανεί από την Τετάρτη (13/07) κιόλας.

 

Φιλικό δοκιμών

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα έγινε την Τρίτη (12/07) η προπόνηση των «βυσσινί». ·Συγκεκριμένα, ο Κρις Κόοουλμαν αποφάσισε να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων και συγκεκριμένα οι Γκαλίτσιος, Τσιάρας, Παπαϊωάννου, Γκαμπέτας.

 

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρώτο τεστ της θεσσαλικής ομάδας με αντίπαλο τον Τύρναβο. Το φιλικό αυτό θα διεξαχθεί στα Δένδρα την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep