Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές»

Ο ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών εξέδωσε ανακοίνωσε με αφορμή το επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στη διοίκηση και τη Δημοτική Αρχή.

Η σχολή ποδοσφαίρου διαχωρίζει τη θέση της και μέσω της ανακοίνωσης τονίζει ότι και οι δύο πλευρές οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να βρεθεί λύση για την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες γεγονότων που υποβαθμίζουν την ποιότητα του δημοσίου βίου της πόλης μας.

Αν κάτι έγινε μια φορά μπορείς να το χαρακτηρίσεις σύμπτωση ή τυχαίο γεγονός. Όταν επαναλαμβάνεται σε διάστημα λίγων ημερών δείχνει ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη επιλογή στην συμπεριφορά της διοίκησης της ΠΑΕ για να διεκδικήσει τα «δίκια της» , όπως είδαν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ή έξω από αυτήν. Αυτή είναι η εικόνα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω για την ομάδα που εκπροσωπεί την Πόλη μας στην 2η σε τάξη εθνική κατηγορία; Η ρήξη με τον αλλά και όλους βοηθάει την ομάδα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της; Όπως και να έχει όμως η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από διάλογο. Τραμπουκισμοί και επιθέσεις δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, αντίθετα οδηγούν την ομάδα σε μια κλιμακούμενη απαξίωση και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο.

Εμείς στο ΓΑΣ διαχωρίζουμε τη θέση μας και καταδικάζουμε συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές. Καλούμε τις 2 πλευρές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στο μέτρο του δυνατού να βρουν μια λύση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί ο καιρός των ανέξοδων υποσχέσεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, κι όλα αυτά για το καλό της ομάδας άλλα και την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της πόλης μας μέσω του δημοφιλούς αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Με τιμή για τον ΓΑΣ Αναγέννηση

Ο πρόεδρος

Κώστας Σαββουλίδης».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 09:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep