Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φέρνει Ονουάτσι ο Τσαλίκης

Ο Μπένζαμιν Ονουάτσι θα ταξιδέψει τελικά στην Βουλγαρία για να συναντήσει την αποστολή του Ηρακλή και μαζί του θα είναι και ο Κώστας Τσαλίκης που έμεινε στο Βέλγιο για  να τακτοποιήσει μαζί με τον Νιγηριανό τα ταξιδιωτικά έγγραφα που είναι απαραίτητα. Ο Μπένζαμιν Ονουάτσι θα ταξιδέψει τελικά στην Βουλγαρία για να συναντήσει την αποστολή του Ηρακλή και μαζί του θα είναι και ο Κώστας Τσαλίκης που έμεινε στο Βέλγιο για να τακτοποιήσει μαζί με τον Νιγηριανό τα ταξιδιωτικά έγγραφα που είναι απαραίτητα.

Θετικά μοιάζει να τελειώνει το σήριαλ με τον Μπένζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος πείστηκε από τον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή Κώστα Τσαλίκη και θα ταξιδέψουν μαζί από το Βέλγιο για την Βουλγαρία, όπου κάνει προετοιμασία ο «γηραιός».

«Δεν ήταν θέμα χρημάτων, αλλά ένιωσα να με παραμελούν. κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό και πλέον θα έρθω στην ομάδα. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα. Τώρα θα πάω στην Βουλγαρία και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τους επίσημους αγώνες»

Το σήριαλ της έλευσης του Μπένζαμιν Ονουάτσι φαίνεται πως τελειώνει θετικά για την ομάδα του Ηρακλή και ο Νιγηριανός επιθετικός είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για να κάνει προετοιμασία. Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Ηρακλή στο Βέλγιο για να συναντήσει τον Ονουάτσι, αλλά και η προκαταβολή των 10.000 ευρώ που πήρε έδωσαν λύση στο πρόβλημα και με δήλωση του ο ποδοσφαιριστής θέλησε να «επανορθώσει» για όσα είχε πει το πρωί στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. «Δεν ήταν θέμα χρημάτων, αλλά ένιωσα να με παραμελούν. κατάλαβα ότι δεν ισχύει αυτό και πλέον θα έρθω στην ομάδα. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα. Τώρα θα πάω στην Βουλγαρία και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τους επίσημους αγώνες», τόνισε ο Ονουάτσι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep