Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόωρο τέλος για Ονουάτσι

Παρελθόν πριν γίνει παρόν αποτελεί ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι από τον Ηρακλή.

Μόνο… αθώα δεν ήταν τελικά η καθυστέρηση της άφιξης του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η μεταγραφή του Ονουάτσι στον «γηραιό» δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ και αυτό διότι ο παίκτης… βαρέθηκε να περιμένει και αποφάσισε να ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ονουάτσι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη βίζα του (σ.σ.: υπήρχε ο ισχυρισμός ότι αυτή ήταν η αιτία που καθυστερούσε η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη), κάτι τέτοιο τελικά δεν ίσχυε, καθώς ο Νιγηριανός άσος έχει άδεια παραμονής στο Βέλγιο και συνεπώς μπορεί να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απεναντίας, το... κώλυμα στην άφιξή του είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης περίμενε να του στείλουν οι «κυανόλευκοι» τα εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη, εκείνοι με τη σειρά τους δεν επικοινωνούσαν με τον ίδιο, με αποτέλεσμα να ατονήσει το ενδιαφέρον και να χαθεί η επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή!

Έτσι, ο Ονουάτσι επέλεξε να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους συλλόγους και ήδη εξετάζει άλλες προτάσεις. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει σε άλλη ελληνική ομάδα. Να σημειωθεί ότι το προσύμφωνο που είχε υπογράψει στις 16 Ιουλίου είχε ως όρο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έως τις 22 Ιουλίου, κάτι το οποίο ο Ονουάτσι δεν έκανε και αυτομάτως αυτό παύει να έχει ισχύ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Τάσος Ραγκούσης, είπε στο flnews.gr: «Ο Ηρακλής δεν τήρησε τους όρους του pre contract και επομένως Ηρακλής... τέλος για τον Ονουάτσι.  Ο Ηρακλής δεν τήρησε τις ημερομηνίες που είχαν συμφωνηθεί για την υπογραφή συμβολαίου».

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep