Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλείδωσε» και ανακοινώνεται το «deal»

Ο Φωστήρας αναμένεται να μπει σε νέα εποχή με την είσοδο των Βέλγων επενδυτών. Κοινή συνέντευξη Τύπου αρχές της εβδομάδας. Αναλαμβάνει ξένος προπονητής.

Το ραντεβού του προέδρου του «Φονέα», Σταμάτη Καζαντζή, με τους υποψήφιους επενδυτές αναβλήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δρομολογήθηκαν εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βέλγοι επενδυτές έχουν αρχίσει ήδη φορολογικό έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ και μάλιστα έχουν δώσει τα χέρια με τον Καζαντζή για την αγορά του Φωστήρα. Το deal έγινε και οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση τη Δευτέρα (29/7), ενώ έχουν προγραμματίσει και κοινή συνέντευξη Τύπου (Δευτέρα ή Τρίτη), για να ανακοινώσουν τη συμφωνία.

Στη νέα εποχή που ξεκινά για τον Φωστήρα, αναμένεται να συνεχίσει και ο Σταμάτης Καζαντζής, ο οποίος θα είναι μέλος του διοικητικού τιμ. Πάντως, το πλάνο είναι έτοιμο, καθώς οι Βέλγοι έχουν προχωρήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Έχουν κλείσει παίκτες από το εξωτερικό, ενώ και ο προπονητής θα είναι ξένος, αφού δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Θύμιος Γεωργούλης.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep