Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Πατσατζόγλου στα Ψαχνά!

Παίκτη επιπέδου Super League έφερε ο Ηρακλής Ψαχνών, που έντυσε στα πράσινα τον Χρήστο Πατσατζόγλου!

Λύση στο κουίζ που έβαλαν οι άνθρωποι του Ηρακλή Ψαχνών έψαξε και βρήκε το flnews! Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ομάδα της Εύβοιας έπεισε και έντυσε στα «πράσινα» τον Χρήστο Πατσατζόγλου.

Πρόκειται για την πιο ηχηρή μεταγραφική κίνηση του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και εν γένει του μεταγραφικού καλοκαιριού. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα Ψαχνά, υπέγραψε και θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (27/7) στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών.

Ο Πατσατζόγλου είναι 34 ετών και έχει πλούσια καριέρα με παρουσίες στην Super League. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε 36 συμμετοχές και ένα γκολ. Έχει θητεία σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, ενώ έχει περάσει και από το Κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Πάντως, θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του 34χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνισθεί και ως αμυντικός χαφ, που θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Είχε παίξει το 2011 με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη Β’ Εθνική έχει συνολικά 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ψαχνών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ, ο οποίος έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ελλάδος με την φανέλα του Ολυμπιακού, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας».

Last modified onΣάββατο, 27 Ιούλιος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep