Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φωστήρας για Football League»

Οι συζητήσεις με τους Βέλγους επενδυτές δεν επηρεάζουν την συμμετοχή του Φωστήρα στο πρωτάθλημα.

Κανονικά στην Football League θα συμμετάσχει ο Φωστήρας σύμφωνα με τον Σταμάτη Καζαντζή. Ο πρόεδρος του Φωστήρα με δήλωσή του στο flnews διευκρίνισε ότι ο φάκελος έχει ήδη κατατεθεί στην ΕΠΟ και πως η συμμετοχή του «Φονέα»» στη Β’ Εθνική είναι δεδομένη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι είτε επέλθει συμφωνία με τους Βέλγους επενδυτές είτε όχι, η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Οι επενδυτές αναμένονται την προσεχή Παρασκευή (26/7) στην Ελλάδα και μέχρι τη Δευτέρα (297/) θα έχει οριστικοποιηθεί η έκβαση των συζητήσεων για την αγορά της ομάδας.

«Όλα θα πάνε καλά, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είτε γίνει το deal με τους επενδυτές είτε όχι. Ο κόσμος να μην περιμένει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά αυτό που επιζητούμε είναι να κάνουμε μία καλή πορεία και ο Φωστήρας να εδραιωθεί στη Β’ Εθνική», είπε στο flnews ο Καζαντζής.

Πάντως, ο Φωστήρας δεν θα ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν να δουν ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στην Football League, καθώς θεωρούν ότι το πρωτάθλημα θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep