Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αιγιώτης ο Αλεξάντροβιτς

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Παναιγιάλειου με τον Πάτρικ Αλεξάντροβιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την απόκτηση του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα (Τρίτη) το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον «μελανόλευκο» σύλλογο για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή στο πρωτάθλημα της Football League». Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην ΑΕΛ, με την οποία είχε 15 συμμετοχές και 5 γκολ.

«Οργανωμένος σύλλογος ο Παναιγιάλειος»

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Επέλεξα τον Παναιγιάλειο για να συνεχίσω την καριέρα μου, διότι γνωρίζω ότι είναι ένας σύλλογος με ιστορία, αλλά και πολύ οργανωμένος, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα. Για να πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να αγωνιστώ και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της διοίκησης, με έκανε να αλλάξω γνώμη και να έρθω στο Αίγιο. Από την πλευρά μου, θέλω να διαβεβαιώσω τόσο αυτούς που με εμπιστεύτηκαν όσο και τους φιλάθλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να “γευτούμε” πολλές επιτυχίες!».

Τέλος, στις 12 Αυγούστου προγραμματίστηκε η Γ.Σ. του Παναιγιάλειου: «Κατόπιν της από 22-7-2013 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη» με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 2) Τροποποίηση άρθρου 7 του καταστατικού ως προς το μετοχικό κεφάλαιο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 και ώρα 7.30μ.μ. στον ίδιο χώρο».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep