Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ετοιμοι για την πρώτη

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλή ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη ώστε να είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Ηρακλή ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη ώστε να είναι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στον Ηρακλή υποδέχθηκαν τον Λίμα και περιμένουν τον Σίμιτς, ενώ δύσκολα θα είναι στην παρουσίαση ο Ονουάτσι.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή κάνουν τις ετοιμασίες τους για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας και την πρώτη προπόνηση στο Καυτατζόγλειο, η οποία θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Λίμα είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη και είχε την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης, ενώ ο Σίμιτς αναμένεται να βρίσκεται μέχρι το βράδυ στην πόλη, ώστε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7) να είναι στην συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί για τα νέα αποκτήματα και τον προπονητή της ομάδας Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Ονουάτσι πολύ δύσκολα θα προλάβει και την πρώτη προπόνηση, αφού θα πρέπει να τακτοποιήσει όλα του τα ταξιδιωτικά έγγραφα και παράλληλα να κλείσει πτήση για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα ο 29χρονος επιθετικός θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θα χάσει τις πρώτες προπονήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep