Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρέσουν οι Σέρβοι

Ο Μισέλ Μίλιεβιτς σε μια από τις λίγες παρουσίες του με τα χρώματα του Πανσερραϊκού. Ο Μισέλ Μίλιεβιτς σε μια από τις λίγες παρουσίες του με τα χρώματα του Πανσερραϊκού.

Στα Χανιά έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τα στοιχεία που δείχνουν οι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στις προπονήσεις.

Ο Μισέλ Μίλιεβιτς που πέρσι ήταν στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, αλλά οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τον ανάγκασαν να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς και ένας επιτελικός μέσος που έπαιζε στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας είναι οι δύο Σέρβοι που δοκιμάζει η ομάδα των Χανίων. Μέχρι τώρα έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν και στην υπογραφή συμβολαίων. Ο Μίλιεβιτς αγωνίζεται στο αριστερό άκρο, τόσο ως αμυντικός, όσο και ως ακραίος μέσος.Ο Μισέλ Μίλιεβιτς είναι αδερφός του Κριστιάν που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό και έχει γεννηθεί στην Σουηδία, ενώ η μητέρα τους είναι Ελληνίδα.

Η ομάδα της Κρήτης δοκιμάζει και τον μέσο Γιάννη Μιχαλακόπουλο, ο οποίος είχε περάσει και την περασμένη σεζόν από τα τεστ του τεχνικού επιτελείου, αλλά τελικά αγωνίστηκε στον Ίκαρο Μουρνιών.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep