Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Φυντάνης στο «FL»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Βύζαντα.

 

 

Την 3η διαδοχική του νίκη σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε το Σάββατο (15/10) ο Βύζας Μεγάρων. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 4-0 του Ηρακλή Ψαχνών, όμως ο Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις του στο footballleaguenews.gr δεν στάθηκε τόσο στην άνετη νίκη, όσο στο γεγονός ότι οι παίκτες του διατήρησαν για 3η φορά το μηδέν στην άμυνα.

 

«Επιτέλους τα παιδιά μπαίνουν στη νοοτροπία που τους έχω ζητήσει», είπε αρχικά ο προπονητής του Βύζαντα και συνέχισε: «Απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, αφού στα τρία τελευταία φιλικά δεν έχουμε δεχτεί γκολ». Αυτό που προβληματίζει, πάντως, τον Φυντάνη είναι ότι δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο, κάτι που είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει από τη στιγμή που θα υπάρχουν υποχρεώσεις Κυριακή - Τετάρτη.

 

Την Τετάρτη (19/10) είναι πιθανό να δοθεί ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι για όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ γίνονται συζητήσεις με τον Λεβαδειακό για να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στα Μέγαρα το Σάββατο (22/10).

Last modified onΚυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep